Zou jij graag microsoft office 2019 willen hebben op jouw pc ?

Zou jij graag Microsoft office 2019 op jouw pc willen hebben? Heb jij toevallig een nieuwe computer gekocht en ben jij wel toe aan een nieuw besturingssysteem? Of wil jij van een oud office systeem naar een nieuwere gaan? Dan moet je zeker een kijkje nemen op gamekeydiscounter.nl. Hier vind je verschillende aanbiedingen speciaal voor jou. 

office prof 2019

Microsoft office 2019, wat is het eigenlijk?

Microsoft office, wat is het nou eigenlijk. Microsoft office is een online kantoorpakket waarmee je verschillende mogelijkheden hebt. Het is gemaakt door het bedrijf Microsoft en is ontwikkeld voor Windows, IOS en Android. Het pakket werd geïntroduceerd op 1 augustus 1989. Microsoft office is een bundel van verschillende programma`s die je vaak gebruikt in het dagelijks leven op kantoor of op school. Het office pakket bestaat uit:

  • Microsoft Excel
  • Microsoft Word
  • Microsoft Outlook
  • Microsoft Publisher
  • Microsoft Powerpoint
office prof 2019

Al deze programma`s zijn bedoeld om bijvoorbeeld opdrachten te doen voor school. Word wordt bijvoorbeeld gebruikt voor het maken van teksten en het bewerken ervan. Powerpoint wordt gebruikt voor het maken van een presentatie. Outlook wordt gebruikt voor het verzenden en vervangen van e-mails. Microsoft Excel wordt gebruikt voor het berekenen en goed zetten van grote getallen. Het wordt vaak gebruikt voor de financiering van bedrijven. Microsoft office wordt gebruikt over de hele wereld en is hiermee ook het grootste softwarepakket die er is. Heb jij nou interesse in dit software pakket? Dan moet je zeker een kijkje nemen op de website.