Voordelen van Windows OEM

      Geen reacties op Voordelen van Windows OEM

Windows OEM is verstandig om deze versie aan te schaffen. Of je nu een bedrijf bent of je dit als particulier nodig hebt. Het kan altijd van pas komen, omdat er een aantal handige gadgets en widgets op staan. Het is een betrouwbaar pakket dat nog jarenlang meegaat en je nog lang kan gebruiken. Ook als de nieuwe versie hiervan uitkomt kan deze nog steeds gebruikt worden en wordt deze nog verbeterd. Wel is het handig om te weten dat de OEMversie geen ondersteuning ontvangt van Microsoft. Echter is het toch wel mogelijk om deze met elkaar te koppelen. Voor zowel bedrijven als consumenten is het een zeer handige applicatie. Zeker als je bedenkt dat je deze versie al kan kopen voor een prijs van slechts 18 euro. Dit is een bedrag dat je eenmalig moet betalen. Hierna kan je gebruik maken van deze versie totdat je besluit om de nieuwe versie te kopen.

Windows 10 Home – OEM

Voordelen van Windows 10

Windows 10 is een pakket waar je gebruik van kan maken als je alles netjes wilt opslaan. Ook voor mensen die niet heel veel verstand hebben van deze software is het mogelijk om hiermee te werken. De makkelijke functies zijn zeer overzichtelijk en duidelijk weergegeven. Wil je echter een stuk dieper ingaan op bepaalde zaken dan wordt het wel wat lastiger, maar als je er eenmaal mee aan de slag bent is het prima te doen. Deze versie van Windows is zeer goed beveiligd tegen hackers en allerlei andere ongemakken. Alle programma’s worden automatisch opgeslagen en het is mogelijk om verschillende versies van een bestand te bekijken. Deze versie lijkt relatief veel op Windows 7, maar dan met wat extra functies. Denk bijvoorbeeld aan de startpagina deze heeft ook een knop waar je alles overzichtelijk op kan zien.

Online Windows OEM kopen

Het is mogelijk om online deze versie van Windows OEM aan te schaffen. Het voordeel van online aanschaffen is dat je vele malen sneller beschikt over de software. Na de bestelling wordt er direct een code toegestuurd waarmee het systeem kan worden gedownload. Als het is gedownload dan kan je er direct mee aan de slag. Het gaat dan om een versie van Windows 10 die je meteen binnenkrijgt. Het is ook mogelijk om deze versie over te zetten naar een andere laptop of desktop. Het is echter niet mogelijk om op 2 laptops tegelijk te werken met dezelfde licentie.