29 november 2021
Ontspanning

Sauna aanbiedingen voor jou

Is het tijd om even heerlijk tot rust te komen? De Thermen biedt heerlijke sauna aanbiedingen voor jou. De Thermen is een middelgroot sauna- en thermencomplex. De Thermen is in een rustige, bosrijke omgeving gelegen en beschikt over een groot aantal faciliteiten als je denkt aan sauna. Ze hebben naast sauna’s en baden namelijk ook een mooie beauty- en massage afdeling. Ook hebben ze een hamam- en Rhassoulruimte. Je kan dus optimaal genieten bij De Thermen. Natuurlijk is er ook een mooi restaurant waar je achteraf kan eten.

Sauna aanbiedingen

Diverse sauna aanbiedingen

Ze hebben verschillende sauna aanbiedingen. Ze hebben een Re-Balanced aanbieding, een Duizend en één nacht aanbieding en een All Inclusive aanbieding. Het Re-Balances aanbieding is er voor jou om weer helemaal in balans te komen. Je krijgt bij deze aanbieding een gehele dag vrij gebruik van alle bad en saunafaciliteiten. Een mogelijke deelname aan een Löyly. Een kopje koffie of thee met wat lekkers bij binnenkomst. Een massage van 25 minuten. En nog meer! Bij het duizend en één nacht aanbieding krijg je een Tekya-hammam behandeling, een kokospakking, een tube hydraterende hammam-créme en nog veel meer. En als laatste bij de All Inclusive aanbieding, krijg je bijna alles wat je je maar kan wensen. Van koffie met gebak bij binnenkomst tot presentje na afloop. Alles wordt op en top voor je geregeld als je deze aanbieding koopt.

De Thermen

Ervaring met de All Inclusive aanbieding

Emily: samen met mijn moeder ben ik op moederdag naar De Thermen gegaan en had ik als verrassing de All Inclusive aanbieding voor ons gekocht. Al bij binnenkomst werden we in de watten gelegd. We kregen een kopje koffie en we mochten gelijk kiezen wat we allemaal wilde doen. We kozen voor de Rhassoulsessie en Bamboemassage. We hebben zo genoten deze dag. Echt om nooit meer te vergeten en zeker een aanrader!