Programma

Programma 2017: proef, doe, shop en geniet!
Een bezoek aan de voorjaarfair Lentiade is jaarlijks een must voor iedereen met lentekriebels. Naast het gezellig shoppen in het parkbos bij ruim 150 lifestyle deelnemers met de leukste hebbedingen staat de fair jaarlijks bol van activiteiten voor jong én oud.

Wat was er in 2017 te doen?
Verspreid over het hele terrein waren er proeverijen van streekproducten, creatieve (kinder-) workshops, live folkmuziek en pipes & drums, schminken, bellenblazen en vers bereid streetfood uit alle windstreken bij kleurrijke foodtrucks. De Beestenbus van Ouwehands Dierenpark was er met de Avonturiers en informatie over de Chinese panda’s in Pandasia en in het VertelTheater werden spannende verhalen verteld. Op diverse tijden vonden roofvogeldemonstraties met zeearenden en gieren plaats onder toeziend oog van de Soldaten van Waterloo. In het Roze Kasteel zijn de Engelse kroonjuwelen te bezichtigen geweest, kon je een glimp opvangen van het populaire kinderpark uit vervlogen tijden en op bezoek bij Bep & To; de leukste toiletjuffrouwen die je ooit hebt gezien.

En er was meer…
Proeven van een speciaalbiertje in de Britse Pub, pimp your little pony of het maken van een ritje op een Shetlander pony, zoeken naar de hond van de HuisdierSuper en je kon kans op mooie prijzen, rijden op een electrische fiets tijdens een testrit op het Gazelle E-bike testrit parcours, genieten van een ontspannende stoelmassage in de ontluikende natuur of het Nederlands Kampioenschap Highland Games voor professionals én kinderen bekijken…het was er allemaal tijdens de Lentiade 2017!