Hoe kun je enkellaarzen dragen?

      Geen reacties op Hoe kun je enkellaarzen dragen?

Dames enkellaarsjes zijn zonder twijfel mijn meest versleten schoen in herfst en winter. En eerlijk gezegd, ook in het voorjaar. Ze passen bij jeans, jurken, rokken (zowel mini’s als maxi’s) en helpen om elke look te verbeteren waar je net een sneaker op hebt gegooid. Ze zijn super veelzijdig omdat je ze kunt dragen met casual looks zoals jeans en T-shirts, maar ze kunnen ook chic genoeg zijn om te combineren met een jurk voor op kantoor of een date. Maar ik denk dat een van mijn favoriete dingen aan een dames enkellaarsje is dat ze helpen bij het overbrengen van stukken van zomer naar herfst of winter naar lente.

Hoe enkellaarzen te dragen

Als je nadenkt over het dragen van dames enkellaarsjes, zijn er een paar dingen waar je rekening mee moet houden. Er zijn zoveel verschillende soorten laarsjes en niet elke laars past bij elke outfit. Sommige enkellaarzen hebben een hoge enkelschacht of een lage. Er zijn ook degenen die strakker rond de enkel zitten en degenen die breder zijn. Elk van deze past bij verschillende items in je kast en ziet er misschien beter uit bij bepaalde stukken dan bij andere.

In mijn kast heb ik een paar verschillende soorten dames enkellaarsjes die met verschillende items werken. Ik heb een laars met een hogere schacht en strakkere enkellaarzen die goed zijn voor jurken en rokken. Of ze zijn goed met een legging omdat ze goed passen en de laars er mooi overheen ligt. Dan zijn er deze Chelsea-laarzen met lage schacht die het beste passen bij mijn spijkerbroek die een kleine enkel laat zien. Ze werken ook geweldig met jurken en rokken.

Verschillende stijlen

Platte enkellaarzen zijn geweldig voor dagelijks gebruik en zijn comfortabel en stijlvol. Deze passen bij de meeste van je items, van jeans tot jurken. Maar omdat ze plat zijn, heb je misschien niet het gevoel dat ze chic genoeg zijn voor op kantoor.

Er zijn ook laag uitgesneden slofjes, met uitsparingen in de zijkant. Er zijn dames enkellaarsjes met hoge schacht die meer halverwege de kuit raken dan laarzen die recht op de enkel kunnen slaan. Voor de winter zijn er winter enkellaarsjes die warm en lekker warm zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *