Geschikt voor echte tuinliefhebbers

      Geen reacties op Geschikt voor echte tuinliefhebbers

De meeste mensen die een tuin hebben willen er optimaal genot van kunnen ervaren, de dagen dat je in Nederland in de tuin kunt zitten zijn helaas niet zo heel erg veel. Met een overkapping van Verasol zorg je ervoor dat je eigenlijk altijd wel buiten kunt zitten, genieten van je tuin en de mooie natuur. Wil je ook in de winter buiten kunnen zitten onder je veranda dan bieden glazen wanden een optie, zelfs met regen en wind zit je droog in je tuin.

Schuifwanden

Altijd perfect op maat gemaakt

Heb je besloten om gebruik te maken van schuifwanden van glas voor je veranda? De wanden van Verasol worden perfect op maat gemaakt, of je ze nu op een balkon wil gebruiken of bij een veranda. De rails aan de onderkant van de deuren is slechts 17 mm hoog, hierdoor heb je zoals bij veel andere systemen geen hoge opstap. De meenemers voor de glazen deuren werken bijzonder soepel, in een handomdraai heb je wand dicht of open geschoven. Afsluiten van de deuren kun je doen met een slot die aanwezig is.

Perfect op maat

Altijd de beste kwaliteit voor je schuifwanden

Als je producten van Verasol gebruikt dan weet je dat je te maken hebt met goede kwaliteit. Of dit nu een overkapping is, of een systeem om je veranda uit te breiden. Zelfs de wielen van de schuifwanden zijn erg soepel en geruisloos, vier wielen per deel wat het schuiven eenvoudig maakt. Alles wat er gedaan wordt bij je overkapping wordt in eigen hand gehouden, zo voorkomen we dat je lang moet wachten bij onverhoopt een probleem.