20 oktober 2021

Een bezoek gebracht aan het Museum Gorssel

Mijn broer is een erg grote liefhebber van glaskunstwerken. Daarom leek het mij ook een erg leuk idee om samen met hem een bezoek te brengen aan het Museum Gorssel. Hier worden namelijk erg veel glas kunstwerken tentoongesteld van erg bekenden kusntenaars.

De website van Museum Gorssel

Toen ik een kijkje nam op de website van Museum Gorssel kwam ik terecht op een erg goede en overzichtelijke website. Op de website is erg veel informatie te vinden over de veel mooie kunstwerken die het museum tentoonstelt. Ook biedt het museum erg veel verschillende arrangementen aan. Het leek mij een leuk idee om voor het luxe arrangement te gaan want je krijg tbij dit arragement een elzen een prosecco en na afloop een lekkere lunch

Ons bezoek aan het museum

Mijn broer vond het een erg leuk idee om samen een bezoek te brengen aan het museum in Doesburg. De lezing was erg interessant en leerzaam. De kunstwerken die er in het museum tentoon worden gesteld vonden wij beide ook erg mooi. De lunch die we na de afloop kregen was erg lekker. We zijn daarom ook erg tevreden over het luxe arrangement dat wij bij Museum Gorssel hebben gehad.