Diverse shampoo bars

      Geen reacties op Diverse shampoo bars

Heb jij jouw haren ooit gewassen met shampoo bars, dan is dit de kans. Via HappySoaps kan je deze producten bestellen. Verschillende geurtjes en kleuren. Deze bars zorgen ervoor dat jouw haren heerlijk zacht en schoon aanvoelen en heerlijk gaan ruiken. Voordeel is dat deze niet in plastic verpakkingen worden verkocht. Hierdoor ontlast je het milieu. Want wanneer een bar op is, dan blijft er niets over. Bij een normale fles shampoo, blijft de fles over die je weg gooit. Niet alleen zijn hier bars voor de haren te vinden, maar ook voor de rest van het lichaam. Denk hierbij aan natuurlijke deodorant, maar ook aan accessoires om deze producten te gebruiken. Een leuk shampoo bar zakje is hier één van. Deze is goed te gebruiken onder de douche. Je kan hier de bar in doen en met het lusje wat hieraan zit kan je het zakje ophangen.

bars shampoo

Milieu vriendelijke producten

Marcel en Marco zijn de oprichters van HappySoaps. Zij komen uit de cosmetica markt en weten als geen ander een product te ontwerpen die geheel 100 % plastic en dierproefvrij is. Deze producten worden in Nederland gemaakt en worden met de hand geproduceerd. Door deze producten te kopen, ga je samen met Marcel en Marco voor een plasticvrije cosmetica markt.

Nieuwsgierig geworden naar deze producten, neem dan een kijkje in deze webshop. Hier staan veel producten voor zowel de haren , maar ook voor het lichaam. Allemaal gemaakt met natuurlijke ingrediënten. Ondanks dat elk product met de uiterste zorg gemaakt wordt, kan het zijn dat deze niet aan jouw wensen voldoet. Dankzij het 100% tevredenheidsgarantie, krijg je binnen veertien dagen jouw geld terug.

lekkere shampoo