29 november 2021
Kerstpakket 2020

De leukste opties voor een kerstpakket in 2020

Het is een vreemd jaar. 2020 zal de geschiedenis ingaan als het jaar van de grote pandemie. Je werknemers zullen dat nooit meer vergeten. Je kunt ze dus maar beter goed verwennen aan het einde van het jaar met een mooi kerstpakket. En waarom kies je dat kerstpakket voor 2020 niet gewoon nu alvast? Nu heb je alle tijd, en dat is waarschijnlijk aan het einde van het jaar wel anders!

Divers aanbod

Kies uit verschillende opties

Er zijn natuurlijk heel veel pakketten om uit te kiezen. Dat maakt de keuze soms lastig. Jij weet echter als geen ander hoe je de beste keuze maakt voor jouw werknemer. Hieronder zie je een aantal populaire opties van de afgelopen jaren:

  • Rituals
  • Italiaanse kerstpakketten
  • drankpakketten
  • speciale kerst cadeaubon waarmee werknemers zelf een cadeau kiezen
Eenvoudig bestellen

Italiaanse kerstpakketten

Als je kiest voor een voedselpakket dan is een Italiaans pakket echt een aanrader. De Italiaanse producten zijn heerlijk en geliefd door vrijwel iedereen. Het is bovendien vaak net iets anders dan de producten die mensen zelf in de kast hebben staan en dat vinden ze natuurlijk leuk. 

Rituals

Rituals maakt heerlijke verzorgingsproducten voor zowel mannen als vrouwen. Er zijn bovendien ook uniseks producten. De producten van Rituals koop je niet snel voor jezelf. Dat maakt ze zo bijzonder en leuk om te krijgen. Je kunt van alles kopen van dit merk: van geurkaarsen tot handzeep en van douchegel tot shampoo. Je kunt dus ook kiezen voor producten die iedereen wel gebruikt om te voorkomen dat mensen het weggooien.