De Kamado Joe Classic 3 is de Ferrari onder de barbecues

Ik ben echt gek op barbecueën en daarom heb ik mezelf een Kamado Joe Classic 3 cadeau gedaan. Deze keramische barbecue is echt perfect om allerlei soorten vlees-, vis- en groentegerechten op te grillen.

Prachtige barbecue

Kamado Joe Classic 3

Ten eerste is de Kamado Joe Classic 3 natuurlijk erg mooi: de felrode kleur heeft wel wat weg van een Ferrari en staat dus echt niet mis in de tuin. Als ik een barbecue-feestje geef, dan is mijn Kamado Joe het stralende middelpunt! Verder is het onderstel gemaakt van gepoedercoat gietaluminium. Dit onderstel is erg robuust en gebruik ik om allerlei accessoires zoals een barbecuetang op te leggen.

Makkelijk te gebruiken

De Kamado Joe is erg makkelijk in gebruik. Zo kun je een slow roller in de barbecue plaatsen die de luchtcirculatie optimaliseert. Ook zit er een mandje voor houtskool bij, zodat het schoonmaken een stuk eenvoudiger wordt. Daarnaast ben ik groot fan van het flexibele Divide & Conquer grillsysteem. Je kunt met dit systeem namelijk het grillrooster halveren en opdelen in verschillende niveaus en dus verschillende temperatuurzones creëren. Zo kun je bijvoorbeeld vlees onderin de grill leggen en daar bovenop groente-spiesjes en op deze manier meerdere gerechten tegelijk klaarmaken!

Kamado Joe Classic 3

Overheerlijke gerechten

Op de Kamado Joe kun je niet alleen lekker vlees grillen, maar bijvoorbeeld ook pizza’s of lasagne maken. Je kunt het eigenlijk zo gek niet bedenken en bijna alles is mogelijk. Ik experimenteer graag met nieuwe recepten en tot nu toe heb ik alleen maar complimentjes gehad, terwijl ik echt niet de allerbeste kok ben. Dit zegt dus wel iets over deze geweldige keramische barbecue! Ben jij nog op zoek naar een mooie keramische barbecue waar je de lekkerste gerechten op kunt bereiden? Bezoek dan snel de winkel van KamadoExpress.nl en bekijk met eigen ogen of de Kamado Joe Classic 3 misschien ook iets voor jou is!