29 november 2021

Citrusboom aanbieding

Bekijk de citrusboom aanbieding bij Tropic trees. Als je de citrusboom aanbieding bekijkt, dan zal je opvallen dat citrus een verzamelnaam is. Limoenen- sinaasappel- mandarijnen- en granaatappelbomen zijn allemaal citrusbomen. Je kan een groepje met citrusbomen maken, want alle boompjes zijn net een beetje anders. Bijzonder mooi is het loof van de citrus, daar komen bloesems in, en later de vruchten. De bloesems hebben een heerlijke geur. Veel citrusboom aanbiedingen zijn winterhard en kunnen het hele jaar door buiten. Maar er zijn ook citrusbomen die het beter zullen doen in een serre. Het is dus zoeken wat je wil en waar je de boom wilt plaatsen.

Meer bijzondere exotische bomen bij Tropic trees

Naast de citrusboom aanbieding heeft Tropic trees ook de olijf- vijgen- en palmboom, en deze zijn ook vaak in de aanbieding. Nu zijn de prijzen bij Tropic trees sowieso laag, en dit komt omdat Tropic trees importeur is. Als je de prijzen gaat vergelijken met een tuincentrum die zie je het verschil. Alle bomen zijn gezond. Als een boom ziek is, dan kopen de inkopers het niet in. Op de bomen staan dan ook alle garanties. Aan jou is nu de keuze welke jij wil hebben. Waar heb je plek? Heb je een grote tuin zodat je grote bomen kwijt kan?

Tropic trees heeft ook planten voor binnen en voor op het balkon

Mocht je slechts over een klein balkon beschikken en enkel wat ruimte hebben op de vensterbank, dan kun je bij Tropic trees ook terecht. Bovenaan de site kun je selecteren, en rechtsboven staat binnen planten en overig. Aldaar zie je unieke planten voor een scherpe prijs die weinig ruimte vragen. Bijvoorbeeld een agave in een pot wat op niet één balkon zal misstaan. Voor in de tuin heeft Tropic trees ook makkelijke struiken zoals een druif. De druif is sterk, en niet gevoelig voor ziekten. Als je geen groene vingers hebt is de druif ideaal.