29 november 2021
Welke Denman brush

Begin de dag anders dan normaal

Wil de dag ook goed beginnen en met een mooie bos met krullen, of prachtig glanzend en golvend haar naar je werk of naar school? Met een goede  borstel begint je dag anders dan normaal, geen getrek en geklit meer met je haar. Maar welke Denman Brush borstel heb je nodig om dit te krijgen, er zijn namelijk veel verschillende soorten borstels die voor veel haartypen geschikt zijn. Een ding hebben ze allemaal gemeen, ze zijn geschikt voor kroeshaar, krullen of golvend haar. Maar het aantal pinnen en de afstand tussen de rijen bepaald welk haartype.

Welke Denman brush

Pas de borstel zelf aan

Natuurlijk heeft ieder haartype een andere borstel nodig, maar welke Denman Brush borstel je ook nodig hebt je kunt hem zelf ook aanpassen. Heb je veel klitten in je haar, dan verwijder je een rij nylon pinnen waardoor je eenvoudiger door je haar kunt. Staan de pinnen van de borstel verder uit elkaar, dan is deze borstel geschikt om de klitten uit je haar te halen. Staan de pinnen dichter op elkaar dan kun je de krullen meer volume geven. De large formaat borstels met negen rijen pinnen zijn zeer geschikt om halflang tot lang haar te ontklitten. 

Welke Denman brush

Heb je veel krullen?

Mensen die kleine krulletjes hebben, dus veel krullen hebben over het algemeen ook veel klitten in hun haar. Wanneer je de krullen weer netjes hebt gekregen zonder klitten, kun je met de Denman Brush waar de pinnen dicht op elkaar staan nog meer volume aan je krullen geven. Veel klitten haal je eruit met de borstel met weinig rijen pinnen, en waar de pinnen wat verder uit elkaar staan. Merk je tijdens het kammen dat je toch teveel rijen hebt dan verwijder je eenvoudig een rij om je haar makkelijker te borstelen. De borstel en krullen hebben samen de perfecte match.