26 januari 2022
Rijbewijs

BE rijbewijs halen in Limburg?

Denk je erover om je BE rijbewijs te halen? En woon je Limburg? Dan kun je rijlessen volgen bij Osseforth Opleidingen Limburg. Dit is de rij- en beroepsopleider voor de regio Sittard-Geleen, Maastricht, Heerlen-Kerkrade, Echt en Venlo. Je kunt de aanhangerrijlessen dus plannen waar en wanneer het jou het beste uitkomt.

BE rijbewijs halen

BE rijbewijs halen met een proefles

Wil jij je BE rijbewijs halen? Dan kun je hier eerst een proefles voor volgen van 90 minuten. Dit wordt ook aangeraden. Tijdens een proefles krijg je een goed beeld van de rijles en krijgt de rijinstructeur een beeld van jouw ervaring en talent. De rijinstructeur kan dan inschatten welke cursus het beste bij jou past. Zo kan hij je adviseren om een eendaagse cursus te doen, maar ook om reguliere lessen te nemen.

Welke cursussen kun je volgen voor het halen van je aanhangerrijbewijs?

Voor het behalen van het E achter B rijbewijs, oftewel het aanhangerrijbewijs, kun je verschillende cursussen volgen, zoals een Duo Be Opleiding, een dagopleiding of een reguliere opleiding. Tijdens de Duo Opleiding volg je in 1 dag met twee personen de opleiding en doe je het rijexamen. Bij de dagopleiding krijg je de hele dag les. Vervolgens wordt de dag afgesloten met het rijexamen. Bij de reguliere opleiding zijn de rijlessen rustig verspreid over meerdere dagen met een aansluitend rijexamen.

Osseforth aanhanger

In welke soort auto krijg je rijlessen voor je aanhangerrijbewijs?

Je hebt de keuze om rijlessen te volgen in een automaat, handgeschakeld of 7-traps. Je kunt dus een auto kiezen waarmee jij het gewend bent om in te rijden. Tijdens de rijles wordt er gebruikgemaakt van een achteruitcamera. De rijinstructeur kan dus perfect zien wat jij doet. Je krijgt altijd les van een getrainde en ervaren rijinstructeur, waardoor de kans van slagen zeer hoog is.